fredag den 25. november 2011

Sushi


Tips til hjemmelavet sushi:
1. Istedet for at skulle bruge penge på en kinesisk sushi mayo og krabbekød, så køb en krabbesalat fra fiskehandleren (bare husk at fjerne aspargesne inden i tilsætter krabbesalaten i sushien)


2. At hakke en avocado i tern kan godt være lidt noget "snask" så istedet for kan du blende avocadoen med lidt tilsat salt og putte den i sushien som en mousse (det altså rigtig lækkert)


Ellers står der på sushipakken hvad du skal gøre - det er nemt og enkelt.
Det kan godt være dine sushier ikke bliver så kønne, som hvis du køber dem. De smager altså af det samme ;-)





  • Sushi pakke 59,- (Tang, rulle, 2xpinde, sushi ris, edike til risene, soja sovs, wasabi) 
  • Et stykke frisk laks fra fiskehandleren 30 ,-
  • Krabbesalat fra fiskehandleren 30,- 
  • Advokato'er 25 ,-
  • Agurk 10,-







De måske ikke så kønne - Men det handler bare om at være fingernem ;-)



Ingen kommentarer: