onsdag den 18. januar 2012

Ret vildt!

Jeg ved ikke om i har hørt om det men i weekenden kæntrede det krydstogt skib jeg sejlede med i sommers, Costa Concordia. Det ret uhyggeligt faktisk.. Mener vi er oppe på 8 døde og 27 savnede (som nok er døde nu, da det skete i fredags). Men heldigvis over 3000 redet. Har læst meget om det efterhånden og synes det er vildt når jeg i sin tid sagde at jeg skulle ud og sejle med "titanic" og nu... nu sank lortet sku :-D haha...  (Skibet støtte på et rev)

Faldt lige over et billede fra ekstrabladet som er et sattelit billede (dvs. det er taget fra rummet) - det siger jo lidt om hvor kæmpe stort det skib er/var.. 



Nu burde i også kunne forstå hvorfor jeg hadet at gå hen til vores restaurent! Den lå helt ude i spidsen af skibet og som jeg har markeret lå min kahyt i den modsatte ende på nederste etage!
Så for at komme der hen: 
1: Gå hen ad en laaaang gang, (en kvart af skibets længde) 
2: Tag trapperne eller elevatoren op til 4 etage (blev trappen for det meste da der var 1000 mennesker ofte)
3: Fra 4 etage skulle man enten tage en ny elevatore til 6 etage eller gå en frem til skibets halvdel (længden) for at tage nogle andre trapper op til 6 etage.
4: Når du var kommet op på 6 etage skulle man igennem halvdelen af skibet gå igennem, bare, casinoer og et danse sted for så at skulle tage en ny elevator en etage ned eller trappen en etage ned! ...

HOOOOOLD FAST EN TUR HVER GANG! :-D haha

Ingen kommentarer: