lørdag den 28. juli 2012

Awesome weekend!

Familien tog afsted til deres beachhause i går (fredag) så jeg har huset for mig selv i en laang periode. Jubii :-)
Men er ikke helt alene, bliver nemlig underholdt af Michelle som ankom til Seattle forrige fredag. Hentede hende i Issaquah i går aftes og så hyggede vi os bare hele aftenen. I dag har vi lavet aaalt muligt. Jeg vågnede kl. 08:00 (Why so early? I really don't know!) Men så bestemte vi os for at tage til North Bend og spise breakfast på en god gammeldaw's Diner - maden var ringe men det skulle jo prøves! Derefter kørte vi ud og shoppede og så hjem igen og ventede på at Kevin (fra tyskland og en anden pige (fra østrig) kom langvejs fra Seattle, så vi kunne se Snoqualmie Falls sammen og så videre ud og se North Bend river og lege. Derefter var det frokost tid så vi fandt et dejligt sted og spiste og så skiltes vores veje fordi mig og Michelle ville egentlig gerne shoppe igen. Så vi kørte til Issaquah for at bruge flere penge (jubii!). Efter nogle brugte penge ville maven altså også gerne bruge penge! Maven havde bestemt sig for Italiensk mad i dag - så vi kørte hele vejen tilbage til home town og spiste luuuksus dinner. Og nu går det egentlig op for mig.. Jeg har været ude og spise både til Morgenmad, frokost og aftensmad i dag - læænge leve dovenskab! ;) ..
2x shopping, 3x restaurante og massere af smukke natur oplevelser på en dag - iiiikke dårligt vel?
Jeg har fået købt nogle t-shirts, bluser, toppe, badetøj og en blazer. (har taget nogle billeder af det "interessante" tøj)

Nu sidder vi bare og slapper af til hyggelig musik. Michelle læser fifty shades og jeg arbejder på at underholde jer med billeder og blogindlæg ;-) .. I morgen skal jeg ud til rattle snake lake sammen med en masse andre piger - det skal nok blive sjovt! :-D 

Breakfast on the local Diner

Mig og Michelle

Gør North Bend River smukkere ;-)

Michelles værk :-)

OUTLET MALL!!! Billigt som en i.... 

Blazer

5 DOLLAR! (30-40 kr.)

5 DOLLAR! (30-40 kr.)

T-shirt :-)


Ingen kommentarer: